Burg Installatietechniek

Burg Installatietechniek
Lisse
uw specialist in duurzame klimaatbeheersing

Burg Installatietechniek uit Lisse is een familiebedrijf. Hier werken wij al meer dan 60 jaar volgens de Van-Den-Burgmentaliteit. Al jaren staat er binnen onze mentaliteit één punt torenhoog op onze prioriteitenlijst: het behoud van onze groene planeet. Bij ons staat dit centraal in ons beleid.

Voor woningbouw en utiliteit realiseren wij installaties. Ook bieden wij passende oplossingen voor agrarische bedrijven in met name de bollensector.

Wij richten de laatste jaren ons steeds meer op (grote) zakelijke projecten, waarbij energieneutrale installaties de norm zijn. Met de state-of-the-art technologie realiseren wij duurzame en milieuvriendelijke installaties. Ook kunnen wij u deskundig en duidelijk advies geven het het meest efficiënt gebruikt van deze installaties.  

We werken met duurzame installaties en houden technologische trends nauwlettend in de gaten. We geven advies en ontwerpen groene en energiebesparende oplossingen. We denken tijdens de uitvoeringen met u mee over de meest efficiënte afstelling van de installaties. Na het opleveren van de installaties kunnen we u van dienst zijn met het periodiek onderhoud. Tijdens het onderhoud controleren we de werking van de installatie en rapporteren over belangrijke reparaties of vervangingen. Dit doen we om zo duurzaam mogelijk de installatie te laten werken.

Om onze werkwijze te kunnen blijven hanteren, investeren wij in de kennis van ons personeel. Regelmatig organiseren wij (bij)scholing via externe opleidingsinstituten, net als interne cursussen over (nieuwe) technologieën en processen. Hierdoor garanderen wij u dat ons personeel u juist kan adviseren en de hoge kwaliteit biedt die u van ons verwacht. Ons team is betrokken en denkt graag met u mee om uw verwachtingen waar te maken. Om dit te realiseren werken we daarvoor meestal net een stapje harder dan de rest. 

Ons team bestaat uit ruim 50 medewerkers: technici, monteurs en administratief personeel. Zij werken vanuit een uitstekende sfeer binnen het bedrijf dagelijks aan service van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Contactgegevens

Logo Burginstallatietechniek
Adres:
Vennestraat 11
Postcode:
2161 LE
Plaats:
Lisse
Telefoon:
06-83661662
Website:
www.burginstallatietechniek.nl

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
199