Draaijer Energie op maat

Draaijer Energie op maat
Elburg
Uw duurzame installateur

Draaijer Installatietechniek uit Elburg verzorgt complete installaties voor in de woning en bij bedrijven.

Bij ons staat duurzaamheid centraal, hierover gaan wij graag met u in gesprek.

WIj staan voor een persoonlijk, professioneel en transparante aanpak. Wij gaan daarom eerst met u in gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen en tevens ook uw doelstellingen op het gebied van het verduurzamen van uw woning. Na ons gesprek maken wij het ontwerp van de installatie die aan al uw wensen voldoet. Als een compleet installateur zijn wij in staat om u te ontzorgen, omdat wij zowel elektra als duurzame verwarming in ons totaalpakket aan kunnen bieden.

Ons werkgebied is ongeveer 45 minuten rijden rond onze vestigingsplaats Elburg. Daarbinnen bevinden zich de plaatsen: Wezep, ‘t Harde, Dronten, Oldebroek en Nunspeet.

Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van luxe woningen en leveren meer dan alleen een warmtepomp. Zo ontwerpen wij een unieke duurzame installatie, die opgebouwd is uit verschillende duurzame installaties. De uitvoering van deze installatie is afhankelijk van uw wensen. Voor het ontwerpen van uw installatie, gaan we met u in gesprek om te horen wat uw wensen zijn. Wilt u een 0 op de meter woning of wilt u van het gas af? Voor een optimaal rendement van de duurzame installaties, is het belangrijk dat de woning goed geïsoleerd is en dat er driedubbel glas in zit. Bij de warmte die niet opgewekt hoeft te worden, is de eerste energiewinst te halen.

Een duurzame installatie bestaat o.a. uit: warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, laadpalen, energiemanagement, maar ook het service en onderhoud aan deze installaties verzorgen wij. 

Draaijer Installatietechniek is een totaalinstallateur binnen alle types installaties. U kunt denken aan: elektrotechniek, verwarming, ventilatie, domotica, verlichting, sanitair en zinkwerk. Binnen al deze disciplines hebben wij jarenlange ervaring en verlenen wij uiteraard service en onderhoud. U heeft één aanspreekpunt, van ontwerp tot aanleg. Hiermee ontzorgen wij u volledig. Dit doen wij voor particulieren, bedrijven (klein utiliteit) en gemeentes.

Contactgegevens

Draaijer logo.jpg
Adres:
Industriestraat 6
Postcode:
8081 HG
Plaats:
Elburg
KvK:
8062140
Telefoon:
0525-637180
Website:
www.energieopmaat.net

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
199