Elders Totaalinstallateur Raalte

Elders Totaalinstallateur Raalte
Raalte
Inspiratie-Innovatie-Installatie

Elders Totaalinstallateur uit Raalte is zoals de naam al zegt een totaalinstallateur. Vrijwel alle disciplines hebben wij in eigen huis.

Wij zijn onderdeel van Loohuis Installatiegroep. Dit is een dynamisch en solide familiebedrijf met een historie van meer dan 65 jaar. Met circa 480 medewerkers biedt Loohuis Installatiegroep opdrachtgevers een professionele en geïntegreerde aanpak. Dit geldt voor ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van alle technische installaties in woningen, woongebouwen, utiliteitsbouw, retail en industrie. 

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn zeer divers. Zo zijn wij actief in de particuliere sector en in de zakelijke markt. Daarbij richten wij ons met name op de nieuwbouw van woningen en dan vooral de vrije sector woningen. Maar ook utiliteit, retail en grote renovatieprojecten.

De particulieren klant verliezen wij uiteaard ook niet uit het oog. Ook voor het vervangen van een kraanleertje komen wij bij u voorrijden.

De opdrachten die wij mogen uitvoeren komen met name voort op basis van samenwerking met partners. Deze samenwerkingen zijn gebaseerd op langdurig vertrouwen en de hoge kwaliteit. Uiteraard zijn wij gericht en voorbereid op de toekomst. Dit doen we door te werken met de nieuwe technieken. Denk dan vooral aan warmtepompen, domotica en duurzame innovaties. Onze slogan is niet voor niets Inspiratie-Innovatie-Installatie.

Wij vinden het belangrijk om jongeren en zij-instromers een kans te geven. Als erkend leerbedrijf zijn wij in staat toekomstige vaklieden op te leiden. Niet voor niets hebben wij een tweevoudig Nederlands Kampioen in onze dienst!

Contactgegevens

535
Adres:
Boeierstraat 2
Postcode:
8102 HS
Plaats:
Raalte
Telefoon:
0572 - 35 12 78
Website:
https://www.loohuisgroep.nl/contact/elders-raalte

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
199