Grijs naar Groen

Grijs naar Groen
Houten

Wij zijn een dealer met een demo opstelling

Grijs naar Groen in Houten is opgezet door ondernemers in de regio Utrecht. Ondernemers die als mens en met hun bedrijf het verschil willen maken in een duurzame samenleving.

Wij hebben een centrum in Houten opgezet, om de voordelen van verduurzaming voor veel mensen duidelijker te maken. Er is namelijk nog veel onbekendheid hierover. In ons centrum kunnen we veel innovatieve producten laten zien en is er ruimte omt diverse systemen te demonstreren.

Als centrum voor duurzame energie willen wij onze kennis delen en werken wij daarom ook samen met verschillende gemeentes en organisaties in buurtprojecten met trainingen en/of workshops.

Grijs naar Groen is dé expert op het gebied van energiebesparende oplossingen voor zowel particulieren en bedrijven. Met ons advies helpen wij je graag over hoe jij ook energie kan opwekken en besparen. Vakkundige uitvoering en het onderhoud van uw duurzame installaties wordt verzorgd door onze regionale partners.

Samen met onze partners leveren wij een compleet pakket van zowel advies, duurzame oplossingen en service. Eerlijk advies en vakwerk staat bij ons centraal. Wij hebben altijd de juiste oplossingen en alle topmerken voor jarenlange probleemloze werking.

Contactgegevens

Logo_grijs_naar_groen.png
Adres:
Lange Schaft 9G
Postcode:
3991 AP
Plaats:
Houten
Telefoon:
030-7510039
Website:
www.grijsnaargroen.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:00 - 17:00
Vrijdag
13:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
199