Hartman Installatie

Hartman Installatie, Adviseert, Installeert en Onderhoudt.
Urk
Kundig, betrokken en servicegericht: dat is Hartman Installatie!

Service: dit is waar het bij Hartman Installatie uit Urk voor staat. Meer dan 30 jaar geleden startte Ben Hartman met zijn storingsdienst voor cv-installaties. Vanuit hier werd de basis gelegd van Hartman Installatie: een klantvriendelijk en oplossingsgericht bedrijf.

Tegenwoordig biedt Hartman Installatie een zeer compleet pakket op het gebied van installatietechniek. U kunt terecht voor verwarming, energietechniek, sanitair en loodgieterswerk. Service is echter nog steeds een belangrijk onderdeel van Hartman Installatie. Samen met een team van ervaren monteurs en technici wordt iedere dag hard gewerkt om zo snel en zo kundig mogelijk de klant van dienst te kunnen zijn.

Alle medewerkers en monteurs van Hartman Installatie uit Urk zijn vakgericht opgeleid.
Servicemonteurs, assistent monteurs en hoofdmonteurs vormen samen ons ervaren en kundig team van medewerkers. 

Van onze medewerkers verwachten we vakwerk en verder gaan daar waar anderen stoppen. Ook als het gaat om netheid, orde en veiligheid weten onze monteurs hoe hun werkplek eruit moet zien. Om juist dit allemaal te waarborgen leiden we onze mensen veel intern maar ook extern op, om zo de kwaliteit waar Hartman Installatie voor staat te kunnen waarborgen.

Contactgegevens

Knipsel.JPG
Adres:
Foksdiep 26
Postcode:
8321 MK
Plaats:
Urk
Telefoon:
0527 68 68 18
Website:
www.hartmaninstallatie.nl

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
199