J.van Woensel installatietechniek b.v.

J.van Woensel installatietechniek b.v.
Bussum

J. van Woensel Installatietechniek uit Bussum is gespecialiseerd in duurzame energie. Wij geven u graag een deskundig advies en zorgen tevens voor een professionele installatie, onderhoud en reparatie van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Daarnaast zijn wij ook de juiste partner voor u op het gebied van centrale verwarming. Of het nu gaat om het vervangen van een cv-ketel of het aanleggen van vloerverwarming, wij zorgen te allen tijde voor een aangenaam klimaat in huis!

Ons familiebedrijf is met ruim 80 jaar ervaring de professional in de duurzame installatietechniek en centrale verwarming. Wij staan garant voor een constante kwaliteit, een perfecte installatie en een nette afwerking. 

Als installatiebedrijf kunnen wij u een compleet pakket bieden voor een technische duurzame installatie. Wij ontwerpen, leveren en leggen complete duurzame installaties aan en doen onderhoud en reparatie van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Ook voor de centrale verwarming verrichten wij alle werkzaamheden. Het aanleggen van een compleet nieuwe installatie inclusief vloerverwarming, maar ook het onderhouden en service ervan. 

Contactgegevens

van-woensel-installatietechniek-logo
Adres:
Meyerkamplaan 11
Postcode:
1406 SW
Plaats:
Bussum
Telefoon:
06 53 18 32 46
Email:
info@duurzame-installatietechniek.nl
Website:
www.vanwoenselinstallatie.nl

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
199