Lesscher Installatietechniek

Lesscher Installatietechniek
Saasveld
Alles onder controle!

Alles onder controle 
Als totaalontzorger staan wij vanaf het allereerste idee tot het onderhoud voor u klaar. Met up to-date kennis en alle materialen in eigen beheer kunnen we u geheel ontzorgen. Onze diensten zijn onder te verdelen in elektro, sanitair, warmte en telecom & infra.

Wij groeien continu
Familiebedrijf Lesscher is klein en lokaal begonnen en van vader op zoon doorgegeven. Inmiddels is Lesscher zowel landelijk als ook in het buitenland actief. De twee vestigingen in Saasveld en Hengevelde werken dagelijks nauw met elkaar samen aan uiteenlopende projecten.

Elektro
Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van de meest uiteenlopende elektrotechnische installaties. Van licht- en krachtinstallaties tot domotica en noodstroomvoorzieningen.

Sanitair
Van een nieuwe kraan in de keuken tot de complete sanitaire installatie van een woning of bedrijfspand: projecten op elk mogelijke schaal zijn bij ons in goede handen.

Warmte
Een maximale functionaliteit bij een minimaal energieverbruik: wij leggen werktuigbouwkundige installaties aan bij nieuwbouw,  verbouw en renovatieprojecten.

Telecom & Infra
Wij zijn expert in het installeren van complexe telecommunicatiesystemen, Internetverbindingen, datanetwerken en bieden slimme oplossingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

We beheersen dit vakgebied in de breedste zin: van internet- en glasvezelverbindingen, draadloze netwerken, telefonie, toegangscontrole, camera’s en beveiliging tot de meest uiteenlopende hosted diensten.

Service & Onderhoud

De mensen van Lesscher
Wij vinden onze mensen erg belangrijk. Ons team bestaat uit ervaren vakspecialisten die dankzij interne en externe opleidingen continu hun kennis up-to-date houden, verbreden en verdiepen. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen zich binnen Lesscher ontwikkelen tot een waardevolle collega.

Contactgegevens

Lesscher-logo 2018_RGB.jpg
Adres:
Bornestraat 58
Postcode:
7597 NG
Plaats:
Saasveld
Telefoon:
+31743494329
Website:
www.lesscher.com

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
199