Energy Managers

Energy Managers e-manager & e-system

Energy Managers

Het energieverbruik van iedere installatie is verdeeld in elektriciteit, verwarming en koeling, en meestal komt de hogere energievraag van de thermische circuits. Om deze reden heeft de R & D afdeling een product ontwikkeld dat, gebruik makend van de potentie van de Ecoforest warmtepompen met zijn Inverter technologie, de energieopslag op een meer efficiënte manier beheert.

 

Hoe werkt het? Het is erg eenvoudig. Deze Energy managers lezen constant de balans tussen de verbruikte en geleverde energie op het elektriciteitsnet. Met deze informatie en het kennen van de vraag van de woning, kan de Energy manager de parameters van de Ecoforest warmtepompen in realtime aanpassen om de prestaties te verhogen, opslag van verwarming en/of koeling mogelijk te maken en zelfs een nulbalans te maken tussen productie en consumptie.

 

De combinatie van Ecoforest ecoAIR en ecoGEO warmtepompen met de ecoSMART producten resulteert in de meest efficiënte installaties ter wereld.

ecoSMART e-system

Energiebeheer van het overschot aan duurzame elektriciteitsproductie. Het ecoSMART e-systeem is een energiemanager die zich richt op het gebruik van hernieuwbare...

Meer informatie

ecoSMART e-manager

Neem de controle over de energie die u genereert en beslis hoe u deze energie gebruikt Geen balans tussen productie en consumptie Beperking van de elektrische stroom van de...

Meer informatie
234