Frost - plafond cassette units (verwarmen/koelen)

Over Frost

Plafond cassette units (verwarmen/koelen)

Frost is een Italiaans bedrijf met een internationale markt.

Frost Italy heeft meer dan twintig jaar ervaring in het airconditioningsveld en heeft zichzelf onderscheiden in het aanbieden van alternatieve oplossingen voor het verwerken van airconditioning eisen.

Frost heeft voor zichzelf een belangrijke positie behaald, niet alleen op de Italiaanse markt, waar de aanwezigheid goed gecementeerd is, maar ook in andere landen, Noord en Oost-Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten.

Frost is in staat om innovatieve, gevarieerde, kosteneffectieve oplossingen en producten te leveren om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten.

Het brede scala van producten bevat: chillers, warmteterugwinningsunits, ventilatorspoeleenheden, plafondcassettes, compacte airconditioning units en buigbare units.

  • Frost pand
  • DSC_2208

STARK

De plafondcassettes zijn ontworpen en vervaardigd door FROST ITALY om aan twee vereisten te voldoen: hoge prestaties met een laag geluidsniveau, innovatief ontwerp en compatibel met elke omgeving. Er zijn twee versies met 2 en 4-leidingen...

Meer informatie

THIN

Deze zeer slanke en krachtige ventilator convectoren kunnen goed gebruikt worden voor verwarming en koeling van ruimtes. Door het gebruik van EC ventilatoren zijn ze traploos regelbaar en zeer...

Meer informatie
191