Maincor - kunststof leidingsystemen

Over Maincor

Maincor is een Duits bedrijf met een internationale markt. Maincor heeft een zeer ruim assortiment van o.a. buizen, koppelingen en gereedschappen. Maincor buizen zijn geschikt voor gebruik in drinkwater- (KIWA), centrale verwarming-, vloerverwarming- en wandverwarmingsinstallaties. Ze zijn tevens toepasbaar voor vloer- of plafondkoeling.

Bij Maincor vindt u een ruim assortiment producten voor het aanleggen van uw vloerverwarming. Vloerverwarming is een duurzame investering die uw huis comfortabeler en hygiënischer maakt. Uw vloer wordt gelijkmatig verwarmd door middel van warmtestraling. Hierdoor is er bijna geen sprake van temperatuurverschillen in uw kamer en ligt de gevoelstemperatuur hoger, dus kan de thermostaat lager.

In het assortiment van Maincor vindt u vloerverwarmingsbuizen van verschillende afmetingen, perskoppelingen, diverse toebehoren zoals noppenplaten, isolatiefolie en vloerverwarming gereedschappen zoals ontbraamgereedschap, buissnijtangen en pijpscharen.

Bent u op zoek naar flexibele buis, perskoppelingen en vloerverwarmingsverdelers? Maincor heeft de bekende Maincor buizen en fittingen tegen de scherpste prijzen! De buizen zijn KIWA-, DVGW- en ÖVGW-gecertificeerd, waardoor deze producten aan de strikte normen voldoen die worden gesteld bij grote commerciële bouwprojecten. 

  • maincor leidingen

Waarom Maincor?

Dat wij met de producten van Maincor werken is niet zomaar een willekeurig keuze.

  • Transparant
  • Topkwaliteit kunststoffen
  • Zeer ruim assortiment

Onderstaand vindt uw onze partners waar wij me samenwerken wat betreft de Maincor producten.

189