Stefani - drycoolers

Hoe werkt ons drycooler-concept

Het buitendeel, de drycooler, onttrekt energie (warmte) uit de buitenlucht en geeft deze energie via de glycolmengsel af aan het binnendeel in uw woning. De binnenunit (Ecoforest warmtepomp) zet de energie om in warm water voor ruimteverwarming en voor warm tapwater. In het buitendeel (drycooler) zit een ventilator die ervoor zorgt dat de buitenlucht geleid wordt langs de slangen die gevuld met glycol en aan de voorzijde weer wordt afgeblazen. Het werkt met een gesloten circuit, wat besparend werkt. Bijkomende voordelen van deze Stefani drycoolers: onderhoudsarm. En nog belangrijker: geluidsarm!

Wilt u meer weten? Stel uw vraag aan onze dealers of lees de Algemene brochure Stefani of Brochure Stefani drycoolers!

Vind een dealer

  • Concept Stefani.png

Stefani producten

Waarom Stefani?

Waarom wij bewust kiezen voor Stefani:

+ Topkwaliteit 
+ Innoverend 
+ Zeer laag geluidsniveau
+ Zeer efficiënte warmtewisselaars
+ Familiebedrijf

Stefani drycoolers

Stefani is een Italiaans familiebedrijf met een sterke industriële filosofie, met gedreven eigenaren en ca. 70 medewerkers die geloven in het product en willen bouwen aan een betrouwbare partnerschap. Innoveren is een belangrijk speerpunt voor Stefani en daar investeren zij flink in. Met ruim 45 jaar ervaring in de sector met alle soorten toepassingen, kunnen zij met recht zeggen: "onze ervaring is uw garantie voor succes".

Stefani heeft met het ontwerpen van het nieuwe assortiment zichzelf als doel gesteld om drycoolers te ontwikkelen om de hoogste prestaties te krijgen. En dit is gelukt! Specifieke prestaties ligt op de top van het marktaanbod. Deze prestaties worden in onderzoekcentrums van gerenomeerde bedrijven (o.a. Ziehl-Abbegg en EBM-Papst) getest en bevestigd met een TÜV-certificering.  

De warmtewisselaars van Stefani zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en structuren en niet te vergelijken met de gebruikelijke oplossingen op de markt. De producten van Stefani zijn robuuster uitgevoerd. Hierdoor bent u verzekerd van een goed presterend, duurzaam en milieuvriendelijk product. 

 

 

230