TECH - regelsystemen voor verwarmen/koelen

Over Tech

Regelingen en thermostaten

 

TECH is een Pools bedrijf met een internationale markt.

 

TECH biedt regelingen en kamerthermostaten voor verwarmingssystemen, CV-pompen en mengkranen, allen gekenmerkt door een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze regelingen en thermostaten maken het efficiënt managen van het verwarmingsvermogen mogelijk. 

 

Moderne energiezuinige woningen vereisen diverse alternatieve warmtebronnen. Wanneer je echter wil dat het huis werkelijk besparing oplevert, heb je één systeem nodig dat dit beheert. TECH verwarmingsregelingen bieden efficiënte regeling van het verwarmingssysteem inclusief meerdere verwarmingsbronnen (bijv. zonnecollectoren en Cv-ketel), waarbij energieverbruik wordt beperkt. De regeling maakt het voor de gebruiker eenvoudig om alle apparaten te bedienen, helpt tijd- en geldbesparing en verzekert tevens van het beste warmte-comfort.

 

De TECH kamerthermostaten stellen de gebruiker in staat de temperatuur in te stellen met dag/nacht modus en/of week modus. De meer geavanceerde modellen bieden extra opties. TECH biedt zowel draadloze thermostaten als temperatuur regelaars met bedrade communicatie.

 

TECH regelingen voldoen aan de hoogste standaards wat betreft veiligheid en zijn tegelijkertijd eenvoudig in gebruik en installatie. 

 

Algemene brochure TECH, inclusief artikelnummers, klik hier!
Leveringsprogramma kamerthermostatenTECH, klik hier!
Leveringsprogramma zone-regelaars TECH, klik hier!
 

  • foto tech
190