Duin Energieadvies

Duin Energieadvies
Geldermalsen
Duurzame Warmte en Comfort

Duin Energieadvies in Geldermalsen is een allround installatiebedrijf.

Na jarenlange ervaring is Robert Duin in 1996 voor zichzelf begonnen. Inmiddels werkt hij vanaf 2006 vanuit de werkplaats aan de Genteldijk 36. Hier heeft hij ook (kleine) showroom gevestigd, waar u voor advies terecht kunt. 

Voor alle installatie werkzaamheden kunt u bij Duin Installatietechniek terecht. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, of als vervanging en/of onderhoud aan uw installatie.

Werkzaamheden waar wij ons vooral oprichten: (kunststof) dakbedekking, zink en koper werkzaamheden, centrale verwarmings installaties, warm- en koudwater installaties, gas installaties, ventilatie en luchtbehandeling, sanitair en elektra installaties. Tevens kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud.

Inmiddels hebben wij ons ook gespecialiseerd in badkamer en interieur ontwerp, bouw/ project begeleiding. Maar ook in advies voor installaties voor in nieuwbouw of bestaande bouw.

Uiteraard staat duurzaamheid bij ons ook centraal. Wij zijn dan ook een specialist in duurzaam bouwen. Wij adviseren, ontwerpen en leggen duurzame installaties aan. Om al deze werkzaamheden uit te voeren hebben wij het nieuwste gereedschap en meet apparatuur.

Contactgegevens

Logo energie advies.jpg
Adres:
Genteldijk 36
Postcode:
4191 LE
Plaats:
Geldermalsen
Telefoon:
0345 - 503 611
Website:
www.duinenergieadvies.nl

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
199