Uniek duurzaam en centraal energieconcept

Eplucon biedt een eenduidig totaalconcept van warmtepompen en alle bijbehorende techniek en software. Kies voor de collectieve, individuele energieconcepten of juist een combinatie van beide. Voor alle vastgoedprojecten altijd de juiste energieoplossing. Eventueel in een unieke lease/koop constructie. Eplucon ontwikkelt de totaalconcepten van A tot Z. Naadloos te integreren in zowel bestaande als nieuwbouw situaties.

Gestapeld
toren-1-small

Het energiesysteem is een belangrijke post op de financiering van vastgoed. Tegelijk is investeren in duurzaam vastgoed interessant en worden duurzame systemen gewaardeerd. Met Vaanster Energie heeft Eplucon een actieve samenwerking om ambitie om te zetten in daadkracht. Door de betrokken Eplucon dealers als installateurs realiseren we tal van projecten. Bij gestapelde woningbouw zelfs tot 300 woonunits in één systeem.

De warmtepomp is het centrale element in het verwarmings- en koelcircuit. Eplucon levert een totaalconcept. Van luchtbron- tot inblaasunits. Soms wordt er een bodembron geboord, maar vaak wordt een luchtbron geïnstalleerd. Dit kan met één grote drycooler of een aantal kleinere drycoolers op het dak van het complex.

Technische realisatie is veelal collectief. Dat levert veel voordelen op. Het energiesysteem wordt ineens aangelegd voor alle woningen, ruimtes of units. Vervolgens wordt de temperatuur per ruimte geregeld. Dat maakt beheer eenvoudig. Beheer kan op afstand plaatsvinden. Verbruik wordt vervolgens op detailniveau gerapporteerd.

Eplucon projecten

in de praktijk

De theorie bewijzen wij met de praktijk. Bekijk onze afgeronde projecten om een beeld te krijgen van onze diensten!

Dealer

projecten

Wilt u de projecten van onze dealers zien? Klik dan hieronder op 'Lees meer' en kom meer te weten over onze dealers en de concepten die wij leveren.
Lees meer

Alle dealers in belgië

Vind jouw dealer

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn!

lees meer