TECH

Controllers

TECH
TECH is een ontwerper en producent van intelligente regeltechnische oplossingen en elektronica voor andere toepassingen. De producten kenmerken zich door betrouwbaarheid, innovatie en kwaliteit. Dit is mede te danken aan de jarenlange ervaring die TECH heeft. In de Nederlandse markt is TECH groot met een eenvoudige, doeltreffende naregeling voor verwarming en koeling. 

 

Zoek een groothandel
TECH bedrijfspand - preview.jpeg

Tech Controllers is een snelgroeiend Pools bedrijf met een grote afzet in de Europese markt. Tech Controllers houdt zich bezig met het ontwerp, de productie en verkoop van apparaten voor intelligente verwarmingsregelingen.

TECH biedt regelingen en kamerthermostaten voor verwarmingssystemen, cv-pompen en mengkranen, allen gekenmerkt door een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze regelingen en thermostaten maken het efficiënt managen van het verwarmingsvermogen mogelijk. 

Moderne energiezuinige woningen vereisen diverse alternatieve warmtebronnen. Wanneer je echter wil dat het huis werkelijk besparing oplevert, heb je één systeem nodig dat dit beheert. TECH verwarmingsregelingen bieden efficiënte regeling van het verwarmingssysteem, inclusief meerdere verwarmingsbronnen (bijv. zonnecollectoren en cv-ketel), waarbij energieverbruik wordt beperkt. De regeling maakt het voor de gebruiker eenvoudig om alle apparaten te bedienen, het zorgt voor tijd- en geldbesparing en verzekert tevens van het beste warmtecomfort.

De Tech Controllers kamerthermostaten stellen de gebruiker in staat de temperatuur in te stellen met dag/nacht modus en/of week modus. De meer geavanceerde modellen bieden extra opties. TECH biedt zowel draadloze thermostaten als temperatuurregelaars met bedrade communicatie.

TECH regelingen voldoen aan de hoogste standaarden wat betreft veiligheid en zijn tegelijkertijd eenvoudig in gebruik en installatie. 

Producten

van TECH

In het kort

  • Innoverend
  • Kwalitatief zeer hoogwaardige producten
  • Familiebedrijf
  • Conceptdenkers

Energieconcepten met TECH

Configurator

TECH controller

Met deze TECH configurator vindt u de passende TECH producten voor uw installatie.

Klik hier

Eplucon & TECH

een gouden combinatie

TECH bedrijfspand - preview.jpeg

TECH Controllers is een zeer bewust gekozen partner:

+ Innoverend
+ Kwalitatief zeer hoogwaardige producten
+ Familiebedrijf
+ Conceptdenkers


Bekijk de bedrijfsvideo van TECH en kom meer over hen te weten!

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn!

lees meer