Waarom

MAF

MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven. Met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Dankzij MAF doen wij sneller, efficiënter en veiliger ons werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om hulp te bieden.

Untitled(1).png

Als elke seconde telt
Mensen rekenen op MAF bij een ramp, epidemie of medische noodsituatie. Vaak zijn de wegen slecht en in de regentijd onbegaanbaar, waardoor het nodig is dat MAF gaat vliegen. Dorpen liggen ver uit elkaar of er zijn geen wegen vanwege bergen of oerwoud. MAF vliegt hier overheen. Daarnaast staat een autorit van 9 uur gelijk aan 45 minuten vliegen met een vliegtuig van MAF. De kans op aanvallen of roofovervallen is ook erg groot en maakt het vervoer via de weg risicovol.

Juist om al deze redenen kiezen wij voor een samenwerking met MAF. 

MAF gelooft dat alle mensen bereikt moeten worden met Gods Liefde
MAF heeft als grootste non-profit vliegtuigmaatschappij de doelstelling om iedereen waar hulp en goederen moeilijk te verkrijgen zijn te helpen. Dit doet MAF door de lucht, over de wegen en over het water. Hulp moet voor iedereen toegankelijk zijn en niemand mag onbereikbaar zijn. Daar staan wij samen met MAF voor. 

MAF beschikt over vliegtuigen die ingezet worden in 30 verschillende landen waar steun wordt geboden aan hulporganisaties zoals wij. Met vliegtuigen, technologie, communicatie en medisch specialisten maken zij het onbereikbare bereikbaar en bieden zij advies en ondersteuning in gebieden waar dit niet vanzelfsprekend is.