Over ons

Eplucon

Eplucon is een warmtepomp bedrijf dat van verschillende producten één concept maakt. Dit betekent dus dat wij verschillende producten importeren vanuit het buitenland. Van deze producten maken wij één concept (product) deze concepten verkopen wij aan 70 à 80 installateurs in heel Nederland. Deze installateurs plaatsen onze concepten in verschillende woningen en gebouwen.

Zoek een dealer
EPN_dsc5267_Team-Pand_LR_1

Juli 2015 zijn Herwin van Veldhuizen en Koos Folmer gestart met Eplucon. Herwin heeft jarenlange ervaring op het gebied van installatietechniek en de warmtepomp, Koos met contacten en kennis van de markt. Door deze kennis en contacten te bundelen is Eplucon een succesvolle onderneming. De naam Eplucon is een afkorting van Energy Plus Concepts.  
 

Eplucon importeert Ecoforest warmtepompen en diverse componenten uit Europa om duurzame concepten te implementeren voor woning- en utiliteitsbouw. Met de vijf prachtige merken die wij inkopen en vertegenwoordigen brengen wij mensen en producten bij elkaar om zo de meest efficiënte systemen te kunnen realiseren in woning- en utiliteitsbouw. Deze concepten worden geplaatst door installatiebedrijven die gespecialiseerd zijn in de plaatsing van warmtepompen. Door deze specialisten zijn installaties en prestaties gewaarborgd.

Missie
Achter Eplucon gaat een schat aan ervaring in de installatiesector schuil. Met de zes prachtige merken die wij exclusief importeren en vertegenwoordigen brengen wij mensen en producten bij elkaar, om zo de meest efficiënte energieconcepten te leveren in woningbouw en utiliteit.

Visie
Complexe systemen vereenvoudigen tot simpele energieconcepten.
Groots in eenvoud!

Wij zijn

Eplucon

2023-02-09_EPN-teamfoto_Deel-1-en-2_Web.jpg

Wij zijn trots op ons ijzersterke team!

bekijk vacatures
EPN-Martine-portret-website
HR Medewerker

Martine Krol

0341 371 030

m.krol@eplucon.nl

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen

Nieuws delen we graag. Duurzame ontwikkelingen, interessante weetjes en updates "over Eplucon". Specifieke dealerinfo vindt u ook in het dealerportaal. Volg je Eplucon al via Linkedin?

lees meer