Over ons

Eplucon

De energietransitie draait op volle toeren. Wil je verduurzamen, dan is dat veel uitzoekwerk. Waar begin je? Welk type warmtepomp? Welke andere technieken, en van welk merk? En hoe weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt? Eplucon maakt het je gemakkelijk, met één systeem van componenten die op elkaar zijn afgestemd en met elkaar samenwerken. We maken dit systeem op maat voor jouw huis, bedrijfspand of appartementencomplex. 

Vind jouw dealer
EPN_dsc5267_Team-Pand_LR_1

Eplucon is in 2015 opgericht, met als doel om duurzame energie duidelijk, bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor iedereen. Dat doen we met een schat aan ervaring in de installatiesector. Eplucon is het eerste en enige bedrijf in Nederland dat geïntegreerde systemen aanbiedt. Eplucon staat voor Energy Plus Concepts. 
 

We werken met 6 Europese fabrikanten; van warmtepompen, WTW-installaties, verdelers en accu's. Betrouwbare kwaliteitsproducten waarmee we het optimale systeem samenstellen. Met onze eigen software koppelen we deze producten tot een slim geheel. Zo realiseren we het meest efficiënte energieconcept voor elk huis, bedrijfspand of appartementencomplex. 

Dealers

in Nederland

Heb je interesse, dan verwijzen we je graag naar één van onze dealers. Dat is een installateur met kennis van het Eplucon concept. De installateur adviseert je het systeem dat past bij jouw situatie en plaatst dit. Wij ondersteunen de installatiebedrijven met de kennis die we hebben van onze producten en software. Zo kun jij vertrouwen op maximaal rendement. 
Vind hier jouw dealer

Projecten

Lees meer

Wij zijn

Eplucon

2023-11-14_EPN-teamfoto_Web.png

Wij zijn trots op ons ijzersterke team!

bekijk vacatures
EPN-Martine-portret-website
HR Medewerker

Martine Krol

0341 371 030

m.krol@eplucon.nl

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn!

lees meer