Uniek, duurzaam en centraal energieconcept voor VVE’s

Eplucon biedt een eenduidig en duurzaam energieconcept. Eenvoud is het kernwoord. Zeker voor VVE’s biedt een energieconcept van Eplucon comfort en eenvoud. Eplucon biedt een diversiteit aan oplossingen voor collectieve en individuele toepassingen. Of een combinatie van beide. Zo biedt Eplucon systemen die binnen én buiten de warmtewet vallen. Hierdoor heeft u als VVE alle keuzemogelijkheden binnen handbereik. Eplucon beschikt over een dealernetwerk van vooruitstrevende installateurs die u graag adviseren. In samenwerking met Vaanster Energie kan bovendien een interessante financieringsconstructie geboden worden.

EPN-_dsc9345-Tamboerpassage-Hoogeveen-LR-3

Een duurzame energieoplossing is geen vraag meer maar een eis. Eplucon ontwikkelt energieconcepten die voorzien in een dubbele vraag. Verduurzamen en comfort in één totaaloplossing. Doordat de warmtepomp letterlijk achter de voordeur wordt geplaatst, is het beheer heel eenvoudig. Alleen de drycooler komt dus voor rekening van de VVE. In geval van een collectieve installatie wordt het beheer veelal door een externe partij verzorgd.

Eplucon levert zowel de hardware als de software. Daarvoor is een uitgebreide en hoogstaande applicatie ontwikkeld, waarmee de systemen tot in detail uitgelezen en beheerd kunnen worden. Door het gebruik van software die hardware aan elkaar verbindt, functioneren de totaalconcepten van Eplucon uitstekend. Energievraag, weersverwachting en APX (variabele energieprijs) bepalen het juiste moment van energievraag. Door de temperatuur en energievraag slim te regelen is verduurzaming en energiebesparing een uitstekende combinatie.

Eplucon levert letterlijk een totaal energieconcept. Samen met onze partner Vaanster Energie hebben we een unieke samenwerking ontwikkeld. Vaanster investeert in duurzame energieprojecten en biedt daarvoor een interessante financieringsconstructie.

Eplucon projecten

in de praktijk

De theorie bewijzen wij met de praktijk. Bekijk onze afgeronde projecten om een beeld te krijgen van onze diensten!

Dealer

projecten

Wilt u de projecten van onze dealers zien? Klik dan hieronder op 'Lees meer' en kom meer te weten over onze dealers en de concepten die wij leveren.
Lees meer

Alle dealers in nederland

Vind een dealer

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn!

lees meer