Maincor

Kunststof leidingsystemen

Maincor
De behoeften van de klant staan bij ons altijd centraal. Vanuit een probleemstelling en een situatiebeschrijving ontwikkelen we praktische ideeën en concepten voor pragmatische en efficiënte oplossingen. Geen enkel onderdeel verlaat onze fabriek zonder dat de kwaliteit ervan streng gecontroleerd en getest is. Wij vinden: "kwaliteit controleer je niet, die produceer je."

Zoek een dealer
Maincor pand.jpg

Maincor is een Duits familiebedrijf met een internationale markt. Maincor produceert hoogwaardige kunststof leidingsystemen en heeft een zeer ruim assortiment van o.a. buizen, koppelingen en gereedschappen. De kunststof leidingsystemen zijn geschikt voor gebruik in drinkwater- (KIWA), centrale verwarming-, vloerverwarming- en wandverwarmingsinstallaties (KIWA-, DVGW- en ÖVGW-gecertificeerd). Ze zijn ook toepasbaar voor vloer- of plafondkoeling.

In het assortiment van Maincor vindt u vloerverwarmingsbuizen (MAINFLOOR) van verschillende afmetingen, perskoppelingen, diverse toebehoren. Denk hierbij aan noppenplaten, isolatiefolie en vloerverwarming gereedschappen zoals ontbraamgereedschap, buissnijtangen en pijpscharen.

Naast de vloerverwarmingsbuizen voert Maincor ook MAINPRESS-perssystemen. Een zeer compleet composietbuissysteem voor sanitair- en verwarmingstoepassingen. Ook voor woonruimteventilatie heeft Maincor een volledig assortiment ontwikkeld. Het MAINAIR-systeem biedt alle producten voor het realiseren van een compleet ventilatieplan, voor woningen en commerciële ruimtes. 

Producten

van Maincor

Eplucon & Maincor

een gouden combinatie

Vakbeurs foto.jpg

Dat wij met de producten van Maincor werken, is een zeer bewuste keuze.

+ Topkwaliteit kunststoffen
+ Zeer ruim assortiment
+ Transparant


Bekijk de bedrijfsvideo van Maincor en kom meer over hen te weten!

Vind een Maincor dealer

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn!

lees meer