Onze mensen

we zijn trots op ons ijzersterke team

Enthousiasme en specialisme als basis voor resultaat
Achter Eplucon gaat een schat aan ervaring in de installatiesector schuil. Met een team van zo'n 20 specialisten brengen we techniek en mensen bij elkaar.

EPN_dsc5364_Team-Pand_LR_24
EPN-Herwin-1-portret-website
R&D/eigenaar
Herwin van Veldhuizen

Ik ben een gedreven jonge ondernemer en vader. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te creëren omtrent de techniek van onze concepten.

h.vanveldhuizen@eplucon.nl

EPN-Koos-1-portret-website
Strategisch adviseur/eigenaar
Koos Folmer

Vanaf mijn 14e ben ik operationeel in de installatietechniek. Op mijn 50e ben ik Eplucon gestart met Herwin. Ik wil graag mensen bij elkaar brengen en een team zien groeien. De vier pijlers waarop Eplucon is verankerd zijn onze mensen, onze klanten, onze fabrikanten en onze identiteit. We willen met onze energieconcepten bijdragen aan een betere wereld en natuurlijk zorgen voor lagere kosten voor de gebruiker.

k.folmer@eplucon.nl

2023-06-26-EPN-portret-Joost-website.jpg
Algemeen directeur
Joost Folmer

Ik ben de geluksvogel die elke dag met een geweldig team, mooie klanten en goede leveranciers mag werken. En dat doen we niet zomaar; dat doen we omdat we de wereld op het gebied van energie slimmer en groener willen maken. Ik geniet ervan als ik zie welke stappen we als bedrijf maken en als ik hoor hoe uniek we zijn.

j.folmer@eplucon.nl

EPN-Evert-Jan-portret-website
Commercieel medewerker binnendienst
Evert Jan Westerbeek

Ik ben een nuchtere en betrouwbare verkoper binnen Eplucon. Ik ben iemand die doet wat mij gevraagd wordt en lever secuur en nauwkeurig werk.

e.westerbeek@eplucon.nl

EPN_dsc2860_Portretfoto_Reinan-Spaan_Web_01.jpg
Commercieel medewerker binnendienst
Reinan Spaan

Ik ben een betrouwbare, sportieve man en teamplayer. Ik help u graag verder met uw vraagstuk naar verduurzaming met onze concepten.

r.spaan@eplucon.nl

EPN_DSC7128_Portret-Koen_HR_2_Website.jpg
Commercieel medewerker buitendienst
Koen van Dal

In de rol van commercieel medewerker buitendienst wil ik graag onze dealers/klanten ondersteunen en adviseren bij de verkoop en installatie van onze unieke concepten en producten. Hiervoor wil ik mijn opgedane ervaring -als oud eigenaar van een installatiebedrijf- en mijn enthousiasme over de concepten inzetten. Ik zal voornamelijk werkzaam zijn in de regio Zuid-Nederland.

k.vandal@eplucon.nl

EPN__pho3686_Portret-Mike_3_Web.png
Commercieel medewerker buitendienst
Mike Eman

Inmiddels al bijna 30 jaar actief in verschillende rollen in de installatiebranche. In al mijn functies is het allerbelangrijkste dat je doet wat je belooft. Een duurzame relatie is namelijk van het grootste belang als commercieel medewerker buitendienst.

m.eman@eplucon.nl

EPN-Hanco-portret-website
Commercieel directeur
Hanco Folmer

Eplucon is een echt familiebedrijf, zowel intern als extern met onze dealers. Ik krijg energie van de prettige samenwerking met onze dealers en de bijdrage die we samen leveren aan de energietransitie, met onze innovatieve concepten.

h.folmer@eplucon.nl

EPN-Geurard-portret-website
Orderverwerking & Planning
Geurard Wajer

Ik ben een sportieve opa van 9 kleinkinderen, ik vind het leuk om in mijn vrije tijd te voetballen en te tennissen. Ik ben een sociaal persoon en werk met strakke lijnen, oftewel ik ben heel punctueel.

g.wajer@eplucon.nl

2022-02-05-EPN-Steven-website
Technisch directeur
Steven Folmer

Ik zet mij met enthousiasme in om op technisch gebied samen met alle mensen van Eplucon mooie duurzame energie concepten te realiseren.

s.folmer@eplucon.nl

EPN-Laurens-portret-website
Servicetechnicus
Laurens Koerselman

Ik ben een geduldige en enthousiaste jonge man. Ik sta altijd open voor een goede grap. En ik wil van elke situatie wat leren en deze toepassen daar waar dit past.

l.koerselman@eplucon.nl

EPN-Wesley-portret-website
Servicetechnicus
Wesley van Dijk

Ik ben een enthousiaste en ruimdenkende jonge man die altijd op zoek is naar de passende oplossing zowel door de telefoon als op locatie.

w.vandijk@eplucon.nl

2023-11-08-EPN-sjabloon-portret-website.jpg
Servicetechnicus
Marinus Wolfsen

Ik ben een gedreven en gezellige kerel. Altijd ben ik in voor een leuke grap en sta ik klaar om mensen te helpen. Ik ben behulpzaam bij het oplossen van problemen en serviceverlening. Samen komen we er wel uit!

m.wolfsen@eplucon.nl

2023-05-03-EPN-sjabloon-portret.jpg
Software engineer
Piotr Chodorowski

Ik ben enthousiast betrokken bij het uitvoeren van tests en onderzoeken binnen ons bedrijf. Met plezier zet ik mijn vaardigheden in om bij te dragen aan onze gemeenschappelijke doelen.

p.chodorowski@eplucon.nl

2023-05-03-EPN-sjabloon-portret-Dirk_web.png
Productmanager
Dirk van Drunen

Samen steeds een stukje mooier, leuker, of gewoon; beter. Dat geeft mij plezier en hier zet ik mij voor in. Ik combineer graag creativiteit en pragmatisme om zo de juiste oplossing te vinden voor onze concepten.

d.vandrunen@eplucon.nl

EPN-Peter-portret-website
Medewerker magazijn
Peter Klaucke

Ik ga elke dag vrolijk op de fiets naar mijn werk. Ik ben betrouwbaar, open en eerlijk. Een beetje humor is altijd op zijn plek.

p.klaucke@eplucon.nl

EPN-portret-Johan-Dekker-website.jpg
Algemeen medewerker
Johan Dekker

Als algemeen medewerker ben ik op de achtergrond bezig met het aanpassen/ombouwen van allerlei apparatuur naar de Eplucon standaard.

EPN-Martine-portret-website
HR medewerker | certificeringen en verzekeringen
Martine Krol

Binnen onze organisatie mag ik actief meedenken op het gebied van personeelszaken en het administratief zorgdragen voor de diverse verzekeringen en certificeringen.

m.krol@eplucon.nl

2022-02-05-EPN-sjabloon-portret-website-Elise.jpg
Officemanager
Elise Westerink

Als officemanager heb ik diverse werkzaamheden. Ik houd mij voornamelijk bezig met organisatorische en management ondersteunende taken.

e.westerink@eplucon.nl

EPN-Linda-portret-website
Receptioniste
Linda Goes-Hofman

Als receptioniste ben ik uw eerste aanspreekpunt. Ik ben een zorgzaam en enthousiast persoon.

l.hofman@eplucon.nl

EPN-Gerda-portret-website.jpg
Receptioniste
Gerda Hop

Als receptioniste ben ik uw eerste aanspreekpunt en daarnaast help ik mijn collega’s waar nodig is. Door de verschillende taken is geen dag hetzelfde.

g.hop@eplucon.nl

Eplucon Wilco
3D Tekenaar
Wilco Beukers

Ik ben de plaatjesmaker van het bedrijf, een creatieve geest, breng de bedachte concepten in beeld en ik ben daarin dan erg op details.

w.beukers@eplucon.nl