Ecoforest

Warmtepompen

Ecoforest
Ecoforest biedt alle soorten HVAC-oplossingen (heating, ventilation en airconditioning) die gebruik maken van hernieuwbare energie, en is de enige Spaanse fabrikant van aardwarmtepompen en leider in de verkoop in Spanje.

Zoek een dealer
Bedrijfspand Ecoforest.JPG

De geschiedenis van Ecoforest begint in 1959 dankzij de visie en vastberadenheid van Jose Carlos Alonso Martínez. Hij specialiseerde zich in de verwarmingssector. 

Een reis
Jose Carlos Alonso Martínez maakte een reis naar de Verenigde Staten, daar ontdekte hij pallets, een brandstof die toen nog onbekend was in Europa.

Hierdoor werd Ecoforest al snel de eerste distributeur van palletkachels in Europa. Hiermee werd de basis gelegd voor een markt die nu volledig geconsolideerd is.

Ervaring
Na jarenlange ervaring in de branche en met hun enorme kennis, besloot Ecoforest ook in te gaan op andere innovatieve technologieën. In 2012 lanceerden zij hun eerste geothermische warmtepomp.

De enige Spaanse producent van dit product met de meest gespecialiseerde inverter-technologie ter wereld.

De Afdeling Research & Development van Ecoforest blijft dagelijks innoveren, om meer geavanceerde en nog efficiëntere producten te ontwikkelen. Op dit moment kunt u de producten van Ecoforest in meer dan 30 landen over de hele wereld vinden. 

Producten

van Ecoforest

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn!

lees meer