Wanas

WTW-units

Wanas

WANAS is een Poolse fabrikant van WTW units. De productievestiging ligt in Rzeszów, in de provincie Subkarpaten.
De energiezuinige en betrouwbare WTW-units zijn een logisch gevolg van de jarenlange deskundigheid in de ventilatie- en verwarmingsindustrie in combinatie met de ervaring en toewijding van dit bedrijf. Voor de vervaardiging van de producten heeft WANAS eerst de wensen en behoeften van installateurs in kaart gebracht. Dit heeft hen vervolgens in staat gesteld om producten te ontwikkelen die een hoge mate van gebruiksgemak hebben, zowel in de woningbouw als in de kleine utiliteit.

Zoek een dealer
Wanas fabriek.jpg

WANAS levert producten voor de Poolse, Europese en Oosterse markt. Ze produceren WTW-units met een capaciteit van 200 tot 1300 m3/uur. De producten staan bekend om hun stille werking, hoge thermische efficiëntie, lage energieverbruik en lage bedrijfskosten met betrekking tot de vervanging van filters. De WTW-units zijn standaard uitgerust met een intuïtieve, touch regelaar. Bij aanschaf van een optionele internetmodule wordt ook de mogelijkheid geboden om het bedieningspaneel via het internet te bedienen met behulp van mobiele apparaten.

Het belang van goede ventilatie krijgt meer bewustheid van klanten en neemt elk jaar verder toe. Hierdoor kan WANAS nieuwe, innovatieve oplossingen ontwikkelen die aan de verwachtingen voldoen, zelfs binnen kritische projecten.

De engineers en medewerkers van WANAS zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat het eindproduct van de hoogste kwaliteit is, van ontwerp tot productie. Een continue drijfveer is het garanderen dat WANAS WTW-units hun gebruikers op de best mogelijke manier ondersteunen in het dagelijks leven. Daarom worden ze gekenmerkt door hun functionaliteit en hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.

Producten

van Wanas


In het kort

  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • WTW Units zijn koppelbaar aan E-control
  • Familiebedrijf

Energieconcepten met Wanas

Eplucon & Wanas

een gouden combinatie

Wanas fabriek.jpg

Waarom wij bewust kiezen voor Wanas:

+ Kwaliteit
+ Flexibiliteit
+ WTW Units zijn koppelbaar aan E-control
+ Familiebedrijf

Vind een Wanas dealer

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn!

lees meer