Mainfloor

Vloerverwarming

Bij Maincor vindt u een zeer uitgebreid assortiment producten voor het aanleggen van uw vloerverwarming. Vloerverwarming is een duurzame investering die uw woning comfortabeler en hygiënischer maakt. Uw vloer wordt gelijkmatig verwarmd door middel van warmtestraling. Hierdoor is er bijna geen sprake ven termperatuurverschillen in uw ruimte en ligt het gevoeltemperatuur hoger, dus kan de thermostaat lager. 

Zoek een dealer
MAINFLOOR - pagina.jpg

Mainrohr PE-RT 16 x 1,5

"Perfectie heb je niet bereikt als je niets meer kunt toevoegen, maar als je niets meer kunt weglaten". Daarom vormt de Mainrohr PE-RT 16 x 1,5 de nieuwe standaard.

Maincor heeft perfectie hoog in het vaandel staan. Het was de steeds terugkerende drang om nieuwe creatieve innovaties te verzinnen. Hierdoor was Maincor in staat om de WIM-technologie te ontwikkelen. Het is Maincor gelukt om een buis te creëren met een dunnere wand en een grote doorstroming: de Mainrohr.

Deze 16mm-buis is van PE-RT en heeft een doorstroming van een 17mm-buis door een wanddikte van 1,5mm. Dit levert ook een gewichtsbesparing van 20% op.

Naast de Mainrohr PE-RT 16 x 1,5 vindt u binnen het ruime MAINFLOOR assortiment o.a. verschillende afmetingen, perskoppelingen en diverse toebehoren. Denk hierbij aan trackersysteem, noppenplaatsysteem, isolatiefolie en vloerverwarming gereedschappen, zoals ontbraamgereedschap, buissnijtangen en pijpscharen.

Maincor pand.jpg

Informatie over Maincor

Maincor

Het voordeel voor de klant is altijd de focus van onze inspanningen, op basis van het probleem en de beschrijving van de situatie, ontwikkelen we praktische ideeën en concepten voor pragmatische en efficiënte oplossingen. Ons huis laat geen goed, geen gegoten onderdeel en geen pijp achter, die niet grondig is getest en van hoge kwaliteit is bevonden. Voor ons geldt: "Kwaliteit wordt niet getest, maar geproduceerd!"

Bekijk concepten