MAINFLOOR - vloerverwarming

Bij Maincor vindt u een zeer uitgebreid assortiment producten voor het aanleggen van uw vloerverwarming. Vloerverwarming is een duurzame investering die uw woning comfortabeler en hygiënischer maakt. Uw vloer wordt gelijkmatig verwarmd door middel van warmtestraling. Hierdoor is er bijna geen sprake ven termperatuurverschillen in uw ruimte en ligt het gevoeltemperatuur hoger, dus kan de thermostaat lager. 
 

Mainrohr PE-RT 16 x 1,5

"Perfectie heb je niet bereikt als je niets meer kunt toevoegen, maar als je niets meer kunt weglaten". Daarom vormt de Mainrohr PE-RT 16 x 1,5 de nieuwe standaard.

Maincor heeft perfectie hoog in het vaandel staan. Het was de steeds terugkerende drang om nieuwe creatieve innovaties te verzinnen. Hierdoor was Maincor in staat om de WIM-technologie te ontwikkelen. Het is Maincor gelukt om een buis te creëren met een dunnere wand en een grote doorstroming: de Mainrohr. Deze 16mm-buis is van PE-RT en heeft een doorstroming van een 17mm-buis door een wanddikte van 1,5mm. Dit levert ook een gewichtsbesparing van 20% op.

Naast de Mainrohr PE-RT 16 x 1,5 vindt u binnen het ruime MAINFLOOR assortiment o.a. verschillende afmetingen, perskoppelingen en diverse toebehoren. Denk hierbij aan trackersysteem, noppenplaatsysteem, isolatiefolie en vloerverwarming gereedschappen, zoals ontbraamgereedschap, buissnijtangen en pijpscharen.

  • maincor leidingen
  • Leidingen maincor
  • systeme-tacker_08-18
379