terug naar projectenoverzicht

De Jong DUKE

Nieuwbouw bedrijfspand

Bij de bouw van het nieuw bedrijfspand van De Jong DUKE werd het luchtbron concept toegepast met 2 warmtepompen met actieve koeling. Er werd hierbij gebruik gemaakt van 4 keer een ecoGEO HP 25-100 en 2 keer een Stefani Zonda W90 4.

DJI_0004

Dealer: Klimaatservice Holland

Allround installatiespecialist
Klimaatservice Holland BV en Elektroservice Holland BV zijn landelijk opererende installatiebedrijven met disciplines die elkaar versterken en aanvullen. Wij installeren volgens uw wensen. Van nieuwbouw tot technisch beheer, van industrie & utiliteitsbouw tot en met hotelschepen; bij al onze activiteiten staat een tevreden klant centraal. Volgens ons is dit namelijk de belangrijkste voorwaarde om duurzaam samen te werken. Daarom werken we zowel in de nieuwbouwfase als in de technisch beheerfase vanuit een projectteam, respectievelijk met een gespecialiseerde accountgroep per technische discipline.
 

Innovatie die werkt
Om nieuwe mogelijkheden maximaal te benutten lopen we voorop in nieuwe technieken. Comfort en effectiviteit gaan in de praktijk goed samen. Door in een vroeg stadium met partners samen te werken, realiseren we slimme oplossingen met minimale of geen faalkosten. Met het juiste advies is het mogelijk om naar een optimale beheersituatie te gaan en te sturen op CO2-reductie en energiebesparing. Door installaties op afstand te monitoren en beheren zijn er minder storingen en is er meer comfort.