terug naar projectenoverzicht

Zorgcomplex Rijnzate

Zorgcomplex Rijnzate

In het vierde kwartaal van 2017 is begonnen met de bouw van het nieuwe 'Rijnzate' in Alphen aan den Rijn. Dit verpleeghuis komt op de plek waar het voormalige Rijnzate ook heeft gestaan, aan de Magnoliastraat. 

Op de nieuwe locatie komen straks 85 zorgappartementen en ruimtes met een meer algemene functie, zoals bijvoorbeeld kantoren en een steunpunt voor de thuiszorg. De nieuwbouw wordt straks duurzaam gekoeld en verwarmd met oplossingen van Eplucon, een combinatie van een Ecoforest warmtepomp en Stefani drycoolers. Op deze manier is Rijnzate zo goed als mogelijk voorbereid op de nabije toekomst.

Zoals u op de afbeelding kunt zien krijgt het nieuwe pand een vriendelijke uitstraling, onder andere door variatie in de gebruikte materialen. 

Project rijnzate.jpg

Dealer: Klimaatservice holland

Allround installatiespecialist
Klimaatservice Holland BV en Elektroservice Holland BV zijn landelijk opererende installatiebedrijven met disciplines die elkaar versterken en aanvullen. Wij installeren volgens uw wensen. Van nieuwbouw tot technisch beheer, van industrie & utiliteitsbouw tot en met hotelschepen; bij al onze activiteiten staat een tevreden klant centraal. Volgens ons is dit namelijk de belangrijkste voorwaarde om duurzaam samen te werken. Daarom werken we zowel in de nieuwbouwfase als in de technisch beheerfase vanuit een projectteam, respectievelijk met een gespecialiseerde accountgroep per technische discipline.